Luchtvaartdienstverlener mbo niveau 4 in 1½ jaar

i.s.m. 

Dé mbo niveau 4 opleiding voor de luchtvaart!

Naast de vakken Stewardess/Grondstewardess, Engels, Spaans, Solliciteren en Communicatie krijg je ook nog eens les van onze collega’s van Scheidegger. Zij geven je de basisvakken die nodig zijn om een mbo niveau 4 diploma te behalen.

Met het diploma luchtvaartdienstverlener mbo niveau 4 kun je straks aan het werk bij álle luchtvaartmaatschappijen en afhandelingsmaatschappijen wereldwijd. Dé basis voor een carrière in de luchtvaart!


Over deze opleiding

Duur : 1 jaar en 6 maanden. Eén tot twee dagen in de week naar de opleiding plus stage.
Startdatum : Je kunt maandelijks starten met de opleiding.
Vakken : : Luchtvaartkunde & Passage, Engels, Spaans, Solliciteren, Communicatie en effectiviteit, Reiskennis en bestemmingen, Klantgericht werken en handelen, Management en organisatie, Managementvaardigheden, Boeking en administratie, Stage, BPV-opdrachten
Beroepen : Stewardess, Grondstewardess en banen op de luchthaven. Een mbo niveau 4 geeft de mogelijkheid om bij álle luchtvaartmaatschappijen te solliciteren.
Vooropleiding : vanaf VMBO plus toelatingstest
Diploma : MBO niveau 4 "Luchtvaartdienstverlener" én het diploma Stewardess/Grondstewardess van het Stewardess College.
Studiekosten : € 8.000,- per studiejaar. De totale opleiding duurt 18 maanden. Totale studiekosten zijn: € 12.000 voor de gehele opleiding inclusief studiemateriaal, inschrijfkosten en examenkosten.
Verdere eisen : minimaal 18 jaar
minimale lengte van 1.58m en een maximale lengte van 1.90m.
een oogafwijking van maximaal -5 tot +5
representatief voorkomen
geen zichtbare tatoeages en piercings

Onze opleidingen zijn particulier en door de samenwerking met Scheidegger zo samengesteld dat met uiterste inzet van toptrainers deze af te ronden zijn in anderhalf jaar. Dit is de snelste weg om tot een mbo-4 diploma te komen. Vanzelfsprekend vraagt dit van een cursist dan ook uiterste discipline.Informatiegesprek?

let op: bepaalde maatschappen, zoals de KLM eisen áltijd mbo niveau 4 of havo!

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op voor een kennismaking.